Faqja E Pare | Muzike Shqiptare | Muzike e Huaj | Te Tjera | Gazetat Shqipetare | Barcaleta | Downloads | Games | Linket Me Te Pelqyera | Agjensi Udhetimesh Ajrore | Foto te Nolta | Pamje Makinash | Chat | Kontakte | Ndertoni Web-in Tuaj | Lajmet  | Libri  i Miqve
Agjensi Turistike

                      

Me Ne Fund edhe Shqiperia arriti te kete nje agjensi trasporti ajror te veten. Ketu ju mund te shikoni gjithcka qe ju nevojitet per nje udhetim si edhe oraret dhe cmimet e tyre.


 


Ketu Ju mund te blini bileta per nje udhetim te kendshem per ne Shqiperi ose ne cdo vend tjeter  te botes.Ju mund ta blini online duke dhene te dhenat tuaja me karte krediti ose duke telefonuar ne numrat qe ju jepen kur te shikoni web-sitin e dhene. Kete web-site ju mund ta shikoni duke klikuar te logoja e vogel e dhene ne cep te keesaj faqeje.  Fatkeqsisht,  kjo Web site eshte ne gjuhen angleze dhe nuk mund te kthehet ne shqipen tone te dashur.


ADA AIR eshte shoqeria e pare ajrore e krijuar ne Shqiperi. Me 3 shkurt 1992 kreu fluturimin Tirane - Bari i cili eshte edhe fluturimi i pare nderkombetar i bere nga nje shoqeri ajrore shqiptare. Me 25 maj 1992 u pranua antare e IATA-s.
Qe nga shkurti 1992 ADA AIR kryen Cdo dite fluturime te rregullta per ne destinacione te ndryshme.

Destinacionet kryesore jane :

Tirane - Bari (7 fluturime / jave)
Tirane - Thessaloniki (5 fluturime / jave ) (kargo)

Fluturime Carter( ne cdo vend te Europes, Lindjes se Mesme e Afrikes Veriore)

ADA AIR ofron fluturime Carter me cmime konkuruese duke ju pergjigjur ne kohen me te shpejte te mundshme kerkesave te klienteve .